About Liries

Liries

Mijn naam is Richelle van Soest, eigenaar van Liries. Ik woon in Den Haag, ik ben afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en ik geniet echt van het maken van kunst: van fotografie, blocks tot schilderijen! Mijn droom is om iedereen te omringen met kunst. Het gevoel, de sfeer en de kleuren zijn heel goed te vangen in een foto of in een schilderij, het is zo fijn om naar kunst te kijken!

Fotografie

Ik fotografeer in opdracht, hiervoor kunt u mij mailen of bellen, denk aan portret, bruiloft, bedrijfsfotografie, maar ik maak ook vrij werk, mijn werk is te zien op de website en ik maak ook photoblocks. De foto’s op de website zijn te bestellen op elk formaat en materiaal (fotopapier, canvas, dibond, plexiglas, etc.).

Photoblocks

Naast de ‘gewone’ fotografie maak ik ook photoblocks, dit zijn mooie glanzende houten blokken, die kunnen worden neergezet of opgehangen. Deze zijn te bestellen op het formaat 19 x 19 cm, maar andere formaten kunnen ook en zelfs eigen foto’s, mail mij de foto en ik maak een prachtig block van! Ook leuk als cadeau.liries magneet02

Ook ben ik te vinden op kunstmarkten, houd de site in de gaten voor de agenda.

Schilderijen

Al mijn schilderijen op de website zijn te koop, dus bij interesse neem contact met mij op, ook voor opdrachten natuurlijk!

Fotografie of een schilderij in opdracht of een combinatie ervan, alles kan!

U kunt mij bereiken op het nummer 0648342694 of per mail: info@liries.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *